Background

Vloerwerken in Antwerpen

service

Tegelwerken in Antwerpen

MK Concept is de geknipte partner voor al uw vloer- en tegelwerken. Wij plaatsen tegels in alle mogelijke vormen en formaten, zowel binnen als buiten. De plaatsing gebeurt door onze eigen opgeleide werknemers met jarenlange ervaring en vakkennis.

We zorgen voor een duurzame plaatsing van uw tegels, parket, laminaat en doen dit steeds met respect voor de overeengekomen afspraken en richtlijnen

Wij doen vloer- en tegelwerken bij nieuwbouw en renovatie. Wij plaatsen uw vloer en tegels precies zoals het moet: egaal & loodrecht. Contacteer ons voor vloeren en tegels voor binnen & buiten: uw terras, oprit, tuinpad, hal, woonkamer, garage, keuken, badkamer, living, slaapkamers, zolder, …

Vakkundige plaatsing

De chape of bezetting wordt steeds gecontroleerd op kwaliteit en vakkundige plaatsing. Indien de kwaliteit voldoet, volstaat het om een voorstrijkmiddel aan te brengen of om te egaliseren. Als de kwaliteit ontoereikend is, wordt de chape en/of bezetting verwijderd en wordt er een nieuwe aangebracht. In een volgende stap kan het vloeren en/of betegelen aanvangen. Dit alles kan naar wens afgewerkt worden met profielen, matkader e.a.. Qua materialen bent u vrij in uw keuze met de leveranciers waar wij mee samenwerken.

Bent u op zoek naar een ervaren firma voor vloerwerken in de omgeving van Antwerpen ? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en ontvang een prijsofferte in een mum van tijd.

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en afbraakwerken weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen zodat u 100% tevreden bent.

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met MK Concept hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.