Background

Totaalrenovaties in Antwerpen

service

Totaalrenovaties in Antwerpen

Snel, deskundig, nauwkeurig dat is MK Concept

Ons ervaren team van specialisten werkt met de beste materialen en zorgt voor een perfecte afwerking. Wij geven u ook graag advies in verband met materiaalkeuze. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u alleen bepleistering, schilderwerken of ramen en deuren nodig heeft.

MK Concept - totaalrenovaties Antwerpen

MK Concept Antwerpen helpt u bij uw nieuwbouw- of renovatieprojecten. Wij zijn er zowel voor particulieren als bedrijven in heel Antwerpen.

MK Concept gaat naukeurig te werk

Wij werken steeds nauwkeurig en leveren geen half werk. Onze talrijke tevreden klanten kunnen dit absoluut beamen. Overweegt u een totaalrenovatie in Wilrijk of Antwerpen voor uw woning of bedrijfspand? Maak dan snel een afspraak met MK Concept. Wij komen eerst ter plaatse en stellen dan vrijblijvend een offerte voor u op. Wij garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor al uw werken!

We bieden totaaloplossingen bij de renovatie van uw woning, badkamer, zolder, keuken, aanbouw of kantoor. Bij ieder concreet project zijn advies, budgettering, studie, ontwerp, coördinatie en uiteraard de totale afwerking, inherent aan het verbouwingstraject.

Alles in handen van één gespecialiseerd bedrijf. Geen onderaannemers. Geen tussenpersonen

We voeren alles uit met onze eigen gespecialiseerde personeelsleden, zonder onderaannemers. Zo hebben onze klanten één gesprekspartner tijdens het volledige renovatieproject. Dit zal resulteren in een korte uitvoeringstermijn waarbij de werken elkaar vlot opvolgen en waarbij er een flexibele uitwisseling is van informatie.

Alle werken volgen elkaar naadloos op

Door uw project toe te vertrouwen aan MK Concept nv, zullen alle specialisaties elkaar netjes opvolgen. Dit complexe kluwen van ruwbouw-& dakwerken, alle technieken (elektriciteit, CV, sanitair) gyproc- & pleisterwerken, vloer- & tegelwerken, maatmeubilair en schilderwerken, wordt geleid door een team van ervaren project- & werfleiders.

Bent u op zoek naar een ervaren firma die voor een totaalrenovatie in de omgeving van Antwerpen ? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en ontvang een prijsofferte in een mum van tijd.

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en afbraakwerken weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen zodat u 100% tevreden bent.

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met MK Concept hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.