Background

Schilderwerken in Antwerpen

service

Schilderwerken in Antwerpen

Ook voor schilderwerk in Antwerpen en omstreken kan u bij MK Concept terecht. Wij schilderen plafonds en (Gyproc)wanden voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in heel Antwerpen. Heeft uw kantoor, bedrijfsruimte of woonruimte een nieuwe likje verf nodig? Schakel dan ons professionele schilderteam uit Wilrijk in! Wij verzorgen tevens schilderwerken voor ramen en deuren. Wij kunnen dus uw hele project van plaatsing tot pleistering tot schildering onder handen nemen.

Kwaliteit en nauwkeurigheid

Wij werken snel en leveren geen half werk: kwaliteit en vakkundigheid staan bij ons op één. Wij maken de oppervlakken eerst proper indien nodig en verwijderen oneffenheden (zoals behangresten). Daarnaast gebruiken wij uitsluitend kwalitatieve materialen, waardoor u bij ons altijd zeker bent van een nauwkeurige afwerking. Wij staan u graag met raad en daad bij en geven u ook graag advies in verband met verfkeuze.

Uw parnter bij al uw schilderwerken

Of het nu gaat om schilderwerken binnen- of buiten, wij zijn u graag van dienst met het juiste advies en de professionele uitvoering die nodig is voor het bereiken van precies die sfeer en uitstraling die u graag ziet.

Hoogwaardig schilderwerk

Hiervoor hebben wij een ruim kleuren- en afwerkingspallet tot onze beschikking, waarmee wij ieder gewenst resultaat kunnen bereiken. Of het nu een strakke of juist een levendige wand is die het beste bij uw interieur past, MK Concept nv draagt met professioneel werk graag een steentje bij aan het realiseren van uw woonwensen en interieurdromen.

Uitstraling van uw pand

Logisch dat u wilt dat deze er verzorgd uitziet en duurzaam wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Als het op het opknappen en schilderen van gevels aankomt, kunnen wij terugkijken op een lange staat van dienst. Hierdoor beheersen wij verschillende disciplines en technieken waarmee wij zowel de gevels en houten onderdelen van nieuwbouwwoningen, als kwetsbare oude gevels met gedegen kennis van zaken benaderen.

Bent u op zoek naar een ervaren firma die voor schilderwerken in de omgeving van Antwerpen ? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en ontvang een prijsofferte in een mum van tijd.

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en afbraakwerken weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen zodat u 100% tevreden bent.

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met MK Concept hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.