Background

PVC deuren in Antwerpen

service

PVC deuren in Antwerpen

Buitendeuren beantwoorden, naast de esthetische waarden, voldoen aan de hoogste eisen van dagelijks gebruik. De voordelen van onze deuren hebben betrekking op duurzaamheid, thermische isolatie, veiligheid, gebruikscomfort en esthetiek:

  • Stabiliteit
  • Weerstand tegen vervorming bij verschillende weer omstandigheden
  • Hoge thermische isolatie
  • Het gebruik van isolerende drempels die strak hechten aan de vloer voorkomen warmteverlies en biedt bescherming tegen regen en sterke wind
  • Een haak die gemonteerd is aan de frame biedt als een extra inbraakbeveiliging
  • Er bestaat een mogelijkheid om inbraakbeveiliging te verbeteren door van 3 tot 5 slot regulaties te plaatsen langs de scharnierzijde
  • Brede selectie aan deurmodellen en extra elementen, zoals handgrepen, scharnieren, ruiten en kleuren, creëert de mogelijkheid van een individuele benadering en behoeften van de klant
  • De klant heeft de mogelijkheid om zijn eigen project te ontwerpen volgens zijn ideeën en voorkeuren

Hebt u een vraag over het laten plaatsen van schuifdeuren bij u thuis, of de installatie van tuindeuren? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en ontvang een prijsofferte in een mum van tijd.

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en afbraakwerken weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen zodat u 100% tevreden bent.

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met MK Concept hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.