Background

Pleisterwerken in Antwerpen

service

Pleisterwerken in Antwerpen

Met pleister is alles mogelijk. U kunt er de vormen en kleuren van uw interieur of buitenmuren mee benadrukken, elke bekleding is mogelijk en u kunt eindeloos combineren.

Voor al uw pleisterwerken is er maar 1 adres: MK Concept. Wij zorgen voor een schilderklare, mooi afgewerkte bepleistering, plaatsen alle Gyprocpanelen, isolatie, enzovoort.

Werkwijze

Eerst maken we de ondergrond bewerkbaar en bereiden we uw muren voor. Indien nodig gebruiken we een primer of een fixeermiddel. Daarna brengen we het gips machinaal aan en werken we alles af tot een mooi egaal geheel. Uiteraard gebeurt dit alles altijd in samenspraak met de klant en bouwheer.

Bent u op zoek naar een ervaren firma die voor pleisterwerken in de omgeving van Antwerpen ? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en ontvang een prijsofferte in een mum van tijd.

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en afbraakwerken weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen zodat u 100% tevreden bent.

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met MK Concept hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.