Background

Plaatsing van deuren in Antwerpen

service

Plaatsing van deuren in Antwerpen

Bij de verbouwing en renovatie van woningen en bedrijfspanden wordt meestal weinig aandacht besteed aan de deuren. Dit komt doordat een deur meestal wordt gezien als een standaard element, dat nu eenmaal nodig is. Er is echter een grote variatie aan binnendeuren, buitendeuren en specifiek voordeuren verkrijgbaar bij menig deurspecialist uit Antwerpen. Zo bieden de professionals uit ons netwerk onder andere houten, glazen en aluminium voordeuren aan, en komt tegenwoordig PVC steeds vaker voor als basismateriaal. Hebt u een vraag over het laten plaatsen van schuifdeuren bij u thuis, of de installatie van tuindeuren?

Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en ontvang een prijsofferte in een mum van tijd.

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en afbraakwerken weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen zodat u 100% tevreden bent.

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met MK Concept hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.