Background

Plaatsing ramen in Antwerpen

service

Plaatsing ramen in Antwerpen

Op zoek naar een professional voor het plaatsen van ramen in Antwerpen en omstreken? U hebt de ideale aannemer gevonden om deze klus tot een goed einde te laten brengen. U krijgt de best passende ramen bij de stijl van uw woning.

MK Concept maakt er een erezaak van om al uw bestelde ramen correct te plaatsen. Vraag zeker ook naar de opties voor de afwerking. Het maken en installeren van het lijstwerk wordt graag in één moeite uitgevoerd. Zo is alles perfect afgewerkt en kan u genieten van uw aankoop.

Om u een uitgebreide keuze aan te bieden voor uw ramen en deuren plaatst de schrijnwerker verschillende materialen. Hiervoor wordt een beroep gedaan op producenten die bekend staan om hun kwaliteit.

U kan kiezen uit ontelbare modellen en kleuren om uw woning een vernieuwde uitstraling te geven. Reken op deze service bij zowel nieuwbouw als renovaties..

Hebt u een vraag over het laten plaatsen van ramen bij u thuis ? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en ontvang een prijsofferte in een mum van tijd.

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en afbraakwerken weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen zodat u 100% tevreden bent.

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met MK Concept hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.