Background

Over ons

- MK Concept -

Over ons

Heeft uw huis of appartement nood aan een grondige renovatie of bent u gewoon toe aan wat vernieuwing? Twijfel dan niet en contacteer renovatiebedrijf MK Concept voor een vrijblijvende offerte.

Tot ons klantenbestand behoren private en professionele klanten. Onze jarenlange activiteiten hebben vertrouwen en erkenning bij onze klanten doen opbouwen. De rijke ervaring geeft aan onze opdrachtgevers zekerheid m.b.t. de professionele uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn ons er van bewust dat voor het behoud van onze marktpositie de eerlijkheid, de zorg en de klantentevredenheid gerespecteerd moeten worden. Wij zijn een onderneming met rijke ervaring en beschikken over de vergunningen tot het uitvoeren van alle werkzaamheden.

Wilt u renoveren maar kan u wel wat hulp gebruiken? MK Concept is er voor u. Ons team van ervaren professionals staat klaar voor alle renovaties in Antwerpen en omstreken.

Kennismaking

We bekijken samen wat er moet gebeuren. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we samen uw renovatieplannen of wat er gedaan moet worden.

Voorbereiding

We maken concrete afspraken. In deze stap wordt alles concreter. We kopen alles aan en houden u op de hoogte van hoe de voorbereidingen lopen. We leggen in deze fase ook de definitieve startdatum vast.

Uitvoering

We voeren de werken uit. Tijd om te beginnen met de werken zelf. In deze fase hebt u voortdurend contact met ons die en dat zorgt dat de uitvoering vlekkeloos verloopt.

Service

U geniet van uw renovatie én onze garantie. Eens de werken afgerond zijn, steken we de koppen bij mekaar en bekijken we of er nog zaken afgehandeld moeten worden.

- MK Concept -

Bent u op zoek naar een partner in renovatie- & gyprocwerken ?
Contacteer ons

- MK Concept -

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.