Background

Isolatiewerken in Antwerpen

service

Isolatiewerken in Antwerpen

Het grootste warmteverlies in huis vindt plaats langs het dak. Door uw dak te isoleren kunt u meteen ook de grootste besparingen realiseren. Het isoleren van hellende daken vergroot drastisch de bewoonbare oppervlakte in een woning. Na het isoleren kan MKConcept voor de verdere binnenafwerking zorgen. De geïsoleerde ruimte kan nu aangewend worden als hobbykamer, als bureau of als extra slaapkamer.

Wettelijk is het nu ook verplicht om huurwoningen te isoleren, wacht dus niet (te lang).

Voordelen van goede isolatie
  • Minder warmteverlies
  • Hoger comfortniveau in de woning
  • Lagere energiekosten
  • Minder milieubelastend

Bent u op zoek naar een ervaren firma die voor isolatiewerken in de omgeving van Antwerpen ? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en ontvang een prijsofferte in een mum van tijd.

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en afbraakwerken weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen zodat u 100% tevreden bent.

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met MK Concept hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.