Background

Gyprocwerken in Antwerpen

service

Gyprocwerken in Antwerpen

Bent u op zoek naar ervaren gyprocplaatser in de omgeving van Antwerpen ? Dan bent u bij MK Concept aan het juist adres. De kwaliteit van de Gyproc producten komt pas echt tot hun recht wanneer ze goed en vakkundig worden geplaatst en afgewerkt. Hiervoor hebben onze medewerkers de nodige opleiding genoten en kunnen zij rekenen op hun jarenlange ervaring met deze producten. Het plaatsen en afwerken van een plafond, scheidingswand of voorzetwand moet volgens bepaalde richtlijnen worden uitgevoerd.

Om een optimale uitvoering te bekomen moet hierbij ook de juiste bijhorende primers, lijmen en vulmiddel gebruikt worden. Door de juiste producten in de juiste omstandigheden aan te wenden is technische bijna elke uitdaging haalbaar. Een goede plaatser staat garant voor een mooi resultaat.

Gipsplaten laten plaatsen in Antwerpen ?

Of u nu een systeemplafond, badkamer of Gyproc voorzetwand wenst, wij zorgen voor de plaatsing van de juiste Gyproc platen met of zonder isolatie.

Na het plaatsen van de gipsplaaten wordt het geheel afgewerkt met het juiste vulmiddel of plamuur. Onze medewerkers dragen er zorg voor om de juiste afwerkingsmaterialen te gebruiken zodat na het plamuren het geheel schilder klaar wordt opgeleverd.

Bent u op zoek naar een ervaren firma die voor gyprocwerken in de omgeving van Antwerpen ? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en ontvang een prijsofferte in een mum van tijd.

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en afbraakwerken weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen zodat u 100% tevreden bent.

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met MK Concept hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.