Background

Aluminium deuren in Antwerpen

service

Aluminium deuren in Antwerpen

Van tijdloos en eenvoudig tot landelijk en charmant... onze aluminium deuren zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel stijlen en kleuren. Kiezen wordt moeilijk, maar gelukkig kunt u rekenen op ons advies. Een aluminium deur is perfect geschikt als buitendeur en voordeur. Het slanke profiel staat een prima warmte-isolatie niet in de weg. Dat komt door de thermische onderbreking binnenin de deur. Die zorgt dat er geen warmtegeleiding mogelijk is. Ten opzichte van hout en PVC is aluminium het minst gevoelig aan temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden. Een aluminium deur is dan ook een duurzame investering, want ze gaat met gemak een leven lang mee zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving.

Hebt u een vraag over het laten plaatsen van schuifdeuren bij u thuis, of de installatie van tuindeuren? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en ontvang een prijsofferte in een mum van tijd.

We vestigen ons aandacht op

Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek.
Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken.
Na de werken wordt alles proper opgeruimd en afval wordt door ons weggegooid.

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatie en afbraakwerken weten we perfect waar de courante pijnpunten liggen en hoe hier tegemoet kan aan worden gekomen zodat u 100% tevreden bent.

Transparant

Geen onaangename verrassingen tijdens het renoveren meer! Met MK Concept hebt u een perfect overzicht (én inzicht) van uw renovatieproject. Zo werken we strict volgens een renovatiedraaiboek.